Juist in deze tijd met maatregelen rondom Corona is het vaak fijn wat hulp te krijgen bij het socialiseren en opvoeden van je nieuwe pup. Het socialiseren gaat nu wat anders dan normaal, er doen zich een aantal gelegenheden minder voor, groepslessen gaan niet door en oefenen via les per internet is toch anders dan het zelf onder toezicht uitproberen en voelen. Ook hoort interactie met andere honden in gecontroleerde setting tot de mogelijkheden.

Met maximaal 2 mensen uit het gezin krijg je een serie van 3 lessen waarin de nodige dingen aangeleerd worden: hoe voed je je hond op, hoe leert je hond het snelst, het best en het leukst, hoe houd je het voor zowel de eigenaar en geleider alsook voor de hond leuk.
Een van de grote voordelen van privéles is dat we alle aandacht kunnen geven aan wat jij belangrijk vindt.
Daarnaast komen hoe dan ook de zaken die van levensbelang zijn aan de orde, al is het maar in de vorm van controle of alles goed gaat en aanvullende tips. (Voor ervaren puppyeigenaren…)
Hoe dan ook is er een lesprogramma, zodat niets over het hoofd wordt gezien, waar we van af kunnen wijken waar de geleider daar de behoefte aan heeft.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af in de lessen.
Je  krijgt opdrachten tot oefenen en een maand lang krijg je ook buiten de lessen om begeleiding waar nodig.

De Puppycursus kost 175,- en de lessen duren in het geval van puppies in principe 50 minuten (uitloop tot een uur) omdat deze jonge hondjes te lang durende lessen niet zo leuk vinden.

De kynologisch instructeur is ook gedragstherapeute, dus doe er je voordeel mee!

Voor meer informatie en aanmelden: hondengedragverbeteren@gmail.com en voor het maken van een afspraak: 06 27162787.